Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: vendéglő kritikák és szállásértékelések egy honlapon. Kiderítenéd, hogy mely helyekre ildomos menned, mely éttermekbe nem érdemes ebédelned? Honlapunkon olyan pártatlan fogyasztók értékelését gyűjtjük össze neked, melyek szerint játszi könnyedséggel megmentheted magadat és családodat a csalódástól. A vendéglátásban borzasztóan lényeges hogy magas kvalitású szolgáltatást kapj, ezzel szemben nagyon nehéz előzőleg elhatározni, hogy a megfelelően látszó vendéglátónál, vagy szálláson valóban azt kapod, amire számítasz.
Teljes kiőrlésű kenyér otthon sütve
Hozzávalók:
Elkészítés ideje:
110 perc
Elkészítés menete:
Mint az élesztős receptek nagyobb része, természetesen ez is így kezdődik: vegyél elő egy bögrét, törd bele az élesztőt, adj hozzá egy kis cukrot, öntsd fel langyos tejjel, és meleg helyen futtasd fel.
|
|
Internetes ételrendelés Magyarország egész részén: Falatozz.hu. Hogyha vidéken élsz akkor a helységed szerint, amennyiben a fővárosban ebben az esetben kerületek szerint is keresgélhetsz. Hogyha honlapunkon rendeled meg harapnivalód, ebben az esetben mostanság egy tökéletes tábla számítógépet nyerhetsz havi szinten. Ne szalaszd el ezt a sanszot, nem árt benézni és rendelni! Pizzák, hamburgerek, magyaros ételek és kuriózumok egyaránt megtalálhatók a palettánkban. Szintén megéri figyelemmel kísérni az aktuális akciókat, ugyanis ezeknek köszönhetően sokkal olcsóbban juthatsz hozzá az ennivalódhoz.
Azt már mindenki tudja, milyen egészségesek a teljes kiőrlésű kenyerek, de még nehezebb rájuk bukkanni, mint a minőségi fehér kenyerekre, ráadásul 5-600 forintot is elkérnek fél kilóért. Negyed áron kihozzuk
házilag, és esküszünk, még a kezdőknek is menni fog.
Mivel a tökéletes házi fehér kenyereket már megtaláltuk, és meg is írtuk, most a barnák tökéletes változatait keressük. A legtöbb hozzáértő szerint a cél, hogy a teljes kiőrlésű kenyeret is fehérnek álcázzuk, tehát megpróbáljuk ugyanolyan laza, hálós szerkezetűre és puhára varázsolni, mint amilyenek a mindennapi kenyerek.
Ha meguntad a másnapra kiszáradó, íztelen és egészségtelen kenyereket, válaszd a megbízható pékárut! Segítünk eligazodni a kínálatban.
Az élelmiszerboltok polcain található kenyerek többsége nem is hasonlít a hagyományos módon készített társaikra. Sokan még emlékeznek a több mint egy hétig is ízletes, állagát megtartó kenyérre. Az idők során azonban a minél nagyobb haszonra törekvés miatt igencsak megváltozott a gyártási mód. Ezt nemcsak a csökkenő élvezeti értékben tapasztalhatod, de egészségedre is káros lehet a rossz minőségű pékáru.
A kenyér alapélelmiszereink közé tartozik, de az utóbbi években sokféle, egymásnak akár ellentmondó vélemények is terjengnek róla. Együk, vagy ne együk, miért jobb a teljes kiőrlésű, mint a fehér kenyér? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni.
Teteje kenéséhez:
1 tojás + 1 ek tejföl keveréke
Klasszikus fehér kenyér
Táfelspicc|2012. 07. 09., 7:15|
2 komment Címkék:kenyér, kovász, recept, fehér kenyér
Elkészitési idő: nettó 1 óra, bruttó 10 óra
Alapanyagok:
Az életre keltett kovásszal és a többi anyaggal addig dagasztom a tésztát, míg a kezemtől el nem válik (kb. 20 perc)
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás