Kenyérsütés Blog: 2011. március

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Kenyérsütés hírei - 2011. március

network.hu

 Drágább, de tartósabb is: a szakmai szövetség a kovászolt kenyeret népszerűsíti, egyre több pékségben veszik elő a régi recepteket.

A pékségekből az utóbbi két évtizedben kiszorult a hagyományos, kovászos kenyérkészítés, helyét az adalékanyagokra épülő „gyorstechnológia” vette át. Ez a kenyér ugyan már két órával a megrendelés után a polcokon lehet, és frissen jó ízű is, de másnapra már morzsálódik, vagy szúrós szagot kap.

A pékszövetség úgy látja, az emelkedő kenyérárakat minőséggel lehetne kompenzálni, ezért tavaly kampányt indított a hagyományos, kovászolt kenyerek népszerűsítésére.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ha házilag sütjük otthon egyáltalán nem drága.Előző dagasztásból elveszünk egy nagy tojás nagyságu kelt tésztát.Ezt vagy el morzsókáljuk lisztel ez sokáig el ál,vagy a hütőbe pár napig.felhasználható.Egy kg kenyérhez elég.Amorzsókát azt be kell áztatni előtte pár órával ha sütni akarjuk a kenyeret.Ebbe az anya kovászba teszünk langyosvizet kb másféldeci,lisztet kb 2 evőkanál,az élesztőt jól ki dolgozzuk ha jó hójagosra kelt hozzá adjuk a kenyér további hozzá valóit.Élesztő kevesebbkell ha anya kovászt használunk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu