Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2104 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2104 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2104 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2104 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kenyérsütés hírei - 2009. július

A ma sütött kenyérkém (akkora, mint egy malomkerék):

 

network.hu

 

 

És fölvágva:

 

 

network.hu

 

 

A receptet itt találja, akit esetleg érdekel:

 

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/kenyer

 

 

Utolsó hozzászólás

adam marta üzente 1 éve

villanysütőm van , (minikonyha), én is magamnak sütöm, allergiás vagyok a tartósítószerekre, és a búza származékokra. burgonyás rozskenyeret sütök, félkilósat

Ha már szóba került az élesztő nélküli kenyér, az én villámgyors kenyerem az Ír szódás kenyér szintén élesztő nélkül készül. Szerintem finom, és villámgyorsan készen van.

 

A receptjét itt találjátok:

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/sos-sutemenyek_-peksutemenyek/ir-szodas-kenyer

 

Így néz ki:

 

network.hu

Élesztómentes kenyér:

  Hozzávalók: 3 ek.repceolaj,1 kk só,1 pohár Activia joghurt,1 joghurtos pohár víz,1 kk.szódabikarbóna,40 dkg.teljes kiörlésű liszt.

 

A hozzávalókat összekeverni,majd a tésztát formába önteni és 45 p.alatt 180 fokon megsütni.

Utolsó hozzászólás

Király Monika üzente 3 éve

Sziasztok ! Érdeklődöm, hogy valaki sütötte már ezt a kenyeret ?
Nekem az válik be a kenyérsütésnél, hogy 50 %-nál semmiképpen se legyen több a teljeskiőrlésű liszt. Mi a véleményetek ?

Élesztőmentes kenyér.

   Hozzávalók: 1 ek oliva olaj,1 kk.só,2.5 dl víz,50 dkg teljes kiörlésű liszt,2 kk.sütőpor.

 

A hozzávalókat egy tálban összegyúrjuk,egy órán át pihentetjük.Formába rakjuk.

Előmelegített sütőben 180 fokon,45 p.sütjük.

Utolsó hozzászólás

Veszperényiné Margit üzente 4 éve

Szia Irénke! Tetszik az élesztőnélküli mkenyér, kipróbálom és megirom hogy sikerült Puszi Veszperényiné Margit

Zsemle

 

Hozzávalók: 3ek olaj,3kk só,2 nagymérő cukor,1 tojás,3dl tej,55dkg liszt,2.5dkg élesztő.

 

Ebben a sorrendben bele a gépbe,majd dagasztás.A gépet kikapcsolva kelesztjük.Ha megkelt,lisztezett deszkára öntjük,lágyan átgyúrva hosszú hengerré formáljuk és 8-10 db ra vágjuk.Egyessével gombóccá formáljuk.Tepsibe téve ne túl közel egymáshoz langyos helyen 30 percig kelni hagyjuk.Mikor megkelt,6os fokozaton 15-18 percig sütjük.Ha kész azonnal hideg vízzel lespricceljük.

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

Kővágó Lászlóné üzente 4 éve

Szia!

Megsütöttem a zsemlét és nagyon finom lett. Nekem egy pici só hiányzott belőle, de az állaga nagyon jó.Az idén voltunk Olaszországban ott ettem ilyen
zsemlét!
Köszi a receptet!

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu