Kenyérsütés Blog: 2017. december

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Kenyérsütés hírei - 2017. december

network.hu

 A jó kenyér kiválasztásához tudni kell, hogyan készül, és hogyan lehet megkülönböztetni a mesterséges adalékanyagoktól duzzadó társaitól. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat.

 

„A jó kenyérnek azt tartjuk, melly domború, héjja se nem igen lágy, se nem felette kemény; sárga vagy barna, de nem felette égett; nincs elválva a belétől; a béle szívós, és nem morzsálódik; ha a bélét benyomják, ismét felduzzad magától; inkább apró sűrű, mint igen lyukacsos; jó ízű, s még több napok múlva sem savanyú; a tejet felissza, mint a spongia; ha a fenekét megütik ököllel, az egész kenyér egyaránt megrendül.”

Ugyan a XIX.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu