Kenyérsütés Blog: 2014. január

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Kenyérsütés hírei - 2014. január

 

network.hu

Hozzávalók:
50 dkg liszt
12,5 dkg margarin
10 dkg tökmag
1 teáskanál só
2-3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál kristálycukor
3 dkg élesztő
3 dl víz
kevés őrölt fehérbors

 

 

Elkészítés:

 

Langyos vízzel elkeverjük a cukrot, 1 evőkanál lisztet és az élesztőt, majd langyos helyre tesszük, és hagyjuk felfutni. A maradék lisztet átszitáljuk, és elkeverjük a sóval, a tökmag felével, a zúzott fokhagymával, valamint az olvasztott margarinnal. Ezt követően hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és jól összedolgozzuk.

Utolsó hozzászólás

Temesváriné Vágó Jutka üzente 10 éve

ezt ki is fogom próbálni! és értesitelek !!!

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu