Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezentúl a sütőipari termékek gyártói egyes minőségi készítményeiket megkülönböztető jelöléssel láthatják el – mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára Szigethalmon, Gere István sütödéjében.
Az agrárigazgatásért felelős államtitkár üzemlátogatással és termékbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott abból az alkalomból, hogy a Magyar Élelmiszerkönyv megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott egyes sütőipari termékek köréről szóló szabvánnyal bővült.
A Magyar Élelmiszerkönyv elsőként kidolgozott szabványa a mézekre vonatkozott, ezt követően megjelent a lekvár és a szörp, az édesipari termékkategória, majd a tejtermékek szabályozása, utoljára pedig a kiemelkedő minőségű sütőipari termékekre vonatkozó szabványok láttak napvilágot.
http://www.szabadfold.hu/gazdanet/uj_szabvany_a_kenyerekre
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
107 kilós kenyeret sütöttek
Monoron sütik a Szent István-napi kenyeret
Idén is megsütik a magyarok kenyerét
Milyen a rossz kenyér?