Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az egyik legjobb érzés a világon friss és ropogós kenyérbe harapni. Nálad is csak egy napig tart ki az új kenyér? Ezekkel a praktikákkal elkerülheted a gyors kiszáradást!
A kenyér frissességének megőrzése egy mindenki által régóta üldözött álom, az emberek ugyanis már hozzászoktak ahhoz, hogy a kenyér gyorsan megpuhul vagy éppen kiszáradattól függően, miben tartjuk. Nem fogy el két nap alatt a kilós kenyered? Szeretnéd, hogy egy vekni ne csak két napig legyen fogyasztható? Ezekkel a trükkökkel akár egy hétig is kibírja majd az aranybarna cipód!
A kenyér tárolásaAhány háztartás, annyiféle tárolási szokás. Sok konyhában kihelyezett tárolója van a kenyérnek, amely legtöbbször fából, műanyagból, fémből vagy agyagból készül. Önmagában még nem lesz tartós a kenyér attól, ha dobozba rakjuk, általában zacskóba rakjuk vagy egy konyharuhába tekerjük, de olyan ember is van, aki fóliába csomagolja a megkezdett kenyeret.
A következő trükkökhöz egy sütőre lesz szükséged:
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
így marad finom a kenyér fagyasztás után
Miért sütünk otthon kenyeret, ha tele a polcok és nyitva a pékségek?
A világ legdrágább kenyere: majdnem fél millió forintba kerül
Tudja, hogyan kell tárolni a kenyeret, hogy friss maradjon?