Kenyérsütés: ueamAXDYzEgcTgJPlch

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2120 fő
  • Képek - 274 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 132 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 547 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

ueamAXDYzEgcTgJPlch

12 éve | [Törölt felhasználó] | 17 hozzászólás

FkCF4O http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Címkék: http://www.fylitcl7pf7ojqdduolqouaxtxbj5ing.com

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A megdagasztott kenyér tésztából kell elvenni egyjókora adagot amit majd a következő kenyérhez használunk fel.Ehez megy a liszt viz élesztő.Annyi lisz kell hogy a fakanállal könnyen fel tudjuk verni.Ja viz az szük 1dl.3 órát hagyjuk kelni,aztán mehet a többi hozzá való.Nem a lágy kovászból vesszük el az anya kovászt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen! Nagyon finom kenyér.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Felteszem a leírást is!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ja! Köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Pirosk? A kovászt hogy nyújtom vékonyra? Hiszen lágy nagyon. Te a sütés előtti kenyérből veszed el a kovászt? Írj nekem bővebben légyszíves!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Már beírtam a lisztet, köszi hogy észre vetted! A mintákat pengével vágom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen! Én mindíg kovászos kenyeret sütök de kipróbálom a Te kenyered is. Kíváncsi vagyok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve

Nagyon guszta! Szép a "díszítése" is! Gratulálok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én egy kicsit másképp sütöm a kenyeret, már jó pár éve. Ez is biztosan nagyon jó, de én maradok az én jól bevált receptemnél. 50 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 2 kanál olaj, 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál só, 2,5 dl víz. Ezeket dagasztom meg és kétszer újra összedolgozom, 20-20 perces pihentetéssel, majd kinyújtom és feltekerem mint a kalácsot, ezután még 45 percig pihentetem és 220 fokon 45 percig sütöm. Ez nekem nagyon bevált. Különben nagyon szépen néz ki a kenyér.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu