Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kenyérízű fagyira nem biztos, hogy vágynánk, a fagyiízű kenyér azonban kecsegtetően hangzik.
Az egyik közösségi oldalon tette közzé a napokban egy felhasználó saját fejlesztésű fagylaltkenyerének receptjét, melyet akár még kezdők is el tudnak készíteni, annyira egyszerű.
A
kenyér elkészítéséhez egy csomag önkelesztő lisztre, valamint egy doboz
fagylaltra lesz szükséged. Bármilyen ízt választhatsz, amivel
kapcsolatban úgy érzed, hogy tészta formájában is szívesen fogyasztanád.
A célnak leginkább a magasabb zsírtartalmú, kevés tartósítószert tartalmazó fagylaltok felelnek meg.
A
fagyit olvaszd ki krémes állagúra, majd kezdd el fokozatosan
hozzákeverni az önkelesztő lisztet. Utóbbiból annyit tegyél bele, hogy gyúrható kenyértésztát kapj. Ha ez megvan, tedd egy olyan tepsibe, amiben nem tud túlzottan elterülni, majd előmelegített sütőben süsd ki!
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20130513/fagylalt-kenyer/
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Tudja, hogyan kell tárolni a kenyeret, hogy friss maradjon?
Újra divat kenyeret sütni: az eredeti kovászos kenyér készítése
A Hajdúsági házi kenyér lett a befutó
Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei