Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyszerű kenyér (Candida albicans kúrához) cukrosnak is
________________________________________
1kg durumliszt
2 db sütőpor
2 evőkanál étolaj
2 csapott teáskanál só
3 evőkanál burgonyapehely
2 evőkanál búzadara
fél-háromnegyed liter víz
A felsorolt hozzávalókat egy tálban szárazon összekeverjük,k az olajat és a vizet összeöntjük és a legvégén adjuk hozzá. Összedolgozzuk, de alaposabb kidolgozást nem igényel a tészta, lágyra hagyjuk. Vizes kézzel a masszából 4 db cipót készítünk, kiolajozott tepsibe helyezzük, a cipókat késsel megvagdossuk és a tetejére szezámmagot szórunk. Előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük Ha kihűlt, még melegen vizes kenőtollal a tetejét megkenjük, konyharuhával letakarjuk és a tepsiben hagyjuk kihűlni (így puhul meg a héja).
Ehhez az alaptésztához még nyers állapotában, az összedolgozás előtt, reszelhetünk egy savanyú almát, ami a sütőpor jellegzetes ízét semlegesíti. A tészta különféle fűszerekkel is ízesíthető, pl.: köménymag, fokhagyma, vöröshagyma stb.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!