Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2103 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2103 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2103 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2103 fő
  • Képek - 248 db
  • Videók - 43 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 257 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Római tálban sütve

3 ek olaj,3 káv kan só,1 kk cukor,3 dl víz,55 dkg liszt,2.5 dkg élesztő.
Mindent bele a gépbe,dagasztani keleszteni.Mikor kész kissé lisztezett deszkára önteni.Egy kis darabot levágtam belőle,a nagyobb részét megformáltam majd Római tálba helyezni.A levágott részt szétválasztani megfonni és a tészta tetejére rakni.Hideg sütőben lefedve,40-45 perc alatt gázsütőben 6 os fokon megsütni.
Sülés után hideg vízzel lespriccelni,hagyni kihűlni.

Látta 4252 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szabó Irén üzente 3 éve

Nem kell beáztatni mivel mázas,nem fog egyáltalán beleragadni sem.
Simán bele kell tenni a kenyértésztát,hagyni megkelni.A teteje legyen rajta.Mikor kellően megkelt csak be kell tenni a hideg sütőbe.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 3 éve

Szia! Be kell áztatni a római tálat?

Válasz

Major Miklósné üzente 4 éve

Nagyon tetszik! Elküldenéd a recepjét, hogy én is kipróbáljam? Köszi

Válasz

Kiss Lászlóné üzente 4 éve

Szia Márta! elküldenéd nekem az általad emlitett recepteket? Előre is köszönöm.

Válasz

Restás Márta üzente 4 éve

Én legalább 10 éve római tálban sütöm a kenyeret, sőt, kalács receptem is van. Azért szeretem, mert kicsit olyan lesz, mint amilyet nagymamám sütött annak idején a kemyencében. A héja vékony, ropogós, a belseje foszlós. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Restás Márta

Válasz

biztos nagyon fincsi... én is kifogom probálni.

Válasz

.. jucus üzente 4 éve

biztos finom...kipróbálom!..

Válasz

Csillag Virág üzente 4 éve

Szép. :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu