Kenyérsütés: Frissen sült kenyerem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2106 fő
  • Képek - 272 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 102 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 428 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2106 fő
  • Képek - 272 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 102 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 428 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2106 fő
  • Képek - 272 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 102 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 428 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2106 fő
  • Képek - 272 db
  • Videók - 67 db
  • Blogbejegyzések - 102 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 428 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Frissen sült kenyerem

Hozzávalók:
30 dkg finomliszt,
10 dkg rétesliszt,
1 dl kefír,
1 dl víz,
1 evőkanál cukor,
2 dkg élesztő,
1 evőkanál étolaj,
1 kiskanál só.

Elkészítése:
A liszteket egy tálba szitáltam.Ezután beleöntöttem a kefírt és a vizet,rászórtam a sót, cukrot.Belemorzsoltam az élesztőt.Végül az étolajat tettem bele. Mindezt a dagasztóspirállal összedolgoztam.Amikor már szép sima volt a tészta, beliszteztem, letakartam konyharuhával és a duplájára kelesztettem.Ezután egyszer átgyúrtam formáztam. Sütőpapírral bélelt tepsibe tettem, bevágtam a tetejét.Lekentem vízzel, vigyázva, hogy a vágásra ne kerüljön .Megszórtam szezámmaggal és az akkor begyújtott sütőbe tettem.Egy kisebb lábasba vizet öntöttem és azt a tepsi mellé helyeztem párologtatni. Kb. 45 perc múlva készen lett a szép ropogós kenyerem. Ezt a kenyeret fél adagból készítettem.

Látta 486 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu