Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kenyérsütés közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Kenyérsütés vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Én egyszerűen kézzel dagasztok, ha lehet igazi kenyérlisztből BL-85 azt hiszem, ha nincs akkor közönséges simalisztből. Azt tapasztaltam, ha kovászt is rakok a kenyérhez, akkor finomabb és ropogósabb lett a kenyér természetesen cserépedénybe sütve, függetlenül attól, hogy igazi kemencével is rendelkezem, de ha 1-2 kg kívánok sütni, akkor nem fűtök be, mert jó a sütő is cserépedénnyel. Nem reklámozni akarom, de néha lehet előre csomagolt kénylisztet kapni a Metróba de nem a drága import hanem a magyar közönséges kenyérliszt vagy néha pizza lisztnek álcázva 5 kg kiszerelésben. A kilós lisztbe előre bekever élesztő van de ez senkit ne zavarjon és még rakok hozzá megfuttatott sütőélesztőt és nem nagyon dekázom mert még nem tudtam túladagolni. A kovászt meg előre elkészítem és szétadagolva lefagyasztom. A savanyuságát a kenyérnek ezzel szabályozom és nem adalékkal./
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!